Cannot Cut and Paste within block using Firefox or Chrome

0 Votes

Cannot Cut and Paste within block using Firefox or Chrome

you copy/ cut and past rarely works. It pastes a previous clip board item, rarely the most recent one. Makes the feature pretty non-functional. Like this works everywhere else but here! Very annoying.

11 Comments
Moderator
Status changed to: More information needed
 
Moderator

Hi @DianaT671

I am very sorry to hear of your frustration. I would really like to look into this more so we can try and detemrine what is happening. Can you help with some additional information?

 

- Where are you copying from?

- Are you pasting right into the block without formatting?

- Do you copy your email template to use it again or do you start fresh every time?

 

Thanks!

Occasional Visitor

It doesn't matter where I copy from - in the doc, elsewhere. When I paste, it applies a previous clipboard item, not the latest one. Yes, right into the block. I don't care about the formatting. I went to the options tab where it asks if I want to keep the formatting but that is of little use when I don't have the accurate content. This email is a copy template from the previous one, but the same thing happened on a fresh doc.

 

Moderator

Hi @DianaT671

Thanks for this detail. I would like to try to replicate your situation so can you verify what browser you are working in?

 

It sounds like the content might not being copying from the original source correctly. Have you tried copying like you normally do and instead pasting into something like Word to see if the content carries over?

Occasional Visitor

I'm working in firefox. I have never had this happen before. I copy and paste all the time. I just tested it again. No problem outside of  the CC page.

Moderator

HI @DianaT671

Sorry for the delay, I did some digging and it looks like we're aware of this problem and working to investigate further. I'll open a case in your account to track this. Please let me know if you would like me to notify when this is resolved!

 

Thanks again. 

Regular Visitor

Having same problem!  Any update?

Moderator

Hi @JayB6

Thanks for posting. I looked into this issue and we're still looking into the cause. We are looking for a couple of details if you can help:

 

- Are you using a PC or Mac?
- What browser & browser version are you using?

 

Thank you!

Occasional Contributor

Constant Contact i worthless

 

Moderator
Status changed to: Closed - No Action
 
Moderator
Status changed to: Closed - Implemented