Feedback on Graphcs

0 Votes

I had a feedback popup yesterday and responded but forgot to add this:
Graphics are no longer showing up from the computer view on preview whether before it is sent or after...They do show up in the actual email that goes out but when I share on social, the link takes them to what looks like the preview page that does not show the graphics. It's been going on probably since the last update. I kept thinking it would correct but hasn't yet.

2 Comments
Frankie_P
Moderator
Status changed to: Open Questions

Hi @RussellW03 thanks for sharing this feedback with us! We're sorry to hear your email isn't displaying as it should. Are all of these images hosted in the Library of your Constant Contact account, or are any third-party hosted images affected? Who is the your Internet Service Provider? Are you using an antivirus or a firewall/ad blocker? If so, which one? What type of computer are you using, Windows or Mac computer? What email client are you viewing emails through? Incase where images do not display in a preview or the email editor we suggest making sure all of the web domains used by Constant Contact are safelisted.

Frankie_P
Moderator
Status changed to: Closed - No Action

Thank you for taking the time to post in the Community. We haven't heard back from you so we are going to close this idea. This doesn't mean that we aren't listening to your feedback! If you would like to continue the conversation, please feel free to reply here in the Community or vote on any of the other open ideas to let us know what you would like to see.

What happens with product feedback?

Find out about the life-cycle of a product idea when it is posted on our Feedback board.

Read More

What's New

See the latest Constant Contact product release notes and updates.

Learn More