Content from test email not displaying when published

Highlighted
Regular Visitor

Content from test email not displaying when published

Content displayed correctly in test email but was hidden in expanded content menu when published. Any idea how I could of accidentally made this happen or is this a glitch within CC's template? 

 

Test & Final:

Screen Shot 2018-06-06 at 11.56.03 AM.pngScreen Shot 2018-06-06 at 11.55.39 AM.png

1 REPLY 1
Highlighted
Moderator

Re: Content from test email not displaying when published

Hi @BSTC

 

Thank you for reaching out to the Community! I apologize for any confusion that may be caused from these ellipses. Did you send multiple test emails to your address before the final send? Settings in different email clients cause these ellipses when receiving the same email multiple times. I would suggest deleting old test copies before sending yourself a full, live send. The good news is your contacts will not see these ellipses when viewing your email.


Frankie.P
Community & Social Media Support

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

You're not alone on your email marketing journey. Connect with a Marketing Advisor to see how they can help you develop the right strategy for your business and get the most out of your Constant Contact experience.
Constant Contact Would Like To Hear From You!

We want to hear from customers like you about your favorite features and how they have helped your business or organization. Tell us by answering a few questions in...

Read More
Featured