We all started somewhere! Share your experience on the Get Advice: Let's Get Started Sweepstakes thread and be entered to win a $100 credit on your Constant Contact account.

Glitch

Cheryl7434
Occasional Participant

Glitch

Now that we have an updated bit of software, I've noticed repeatedly that old documents attached to e-mails that are copied don't delete and they certainly don't update when they are modified. Even doing it in two separate steps--a. remove, b. add--versus just editing the link, doesn't ensure that the new link has actually been added. I'm not impressed with the amount of extra work I have to do, ensuring that the platform works, and correcting, and resending weekly announcements that go out wrong.
1 REPLY 1
William_D
Moderator

Hello @Cheryl7434 ,

 

I'm having trouble recreating the issue you're describing. In the CSCTEST copy I made in your account, no matter how I chose to replace a document button or its link, I always got the expected PDF / Word document or link redirect.

 

What exactly is the process you're going through when replacing a document link in your emails? Are you actually removing the link from the button before trying to add a new link to it? Or are you completely deleting the linked button / text / image and inserting a new linked item?

 

Are you saving your work, as well as doing a preview or test send to check the new links, prior to sending out live to your contacts?

 

It may be worth calling into our regular support line so they can do a screenshare and see the issue you're describing occur with you live, as it's happening.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
William D
Community & Social Media Support
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

Anyone can be a marketer! Visit our Blog & Resources page to brush up on the latest tips and tricks.