Glitchy Website Builder

DavidW4494
Retail

Glitchy Website Builder

Is anyone experiencing an issue with the navigation bar appearing on certain pages and then disappearing? Am I doing something wrong? Even in the website builder I can not see the navigation bar only the three lines on the top to the right. I want the full navigation bar and I can only see it in preview sometimes. Please help! The navigation bar should show up on all pages and its not.

4 REPLIES 4
DavidW4494
Retail

I also want to add to this that I did a test publish and the navigation at the top does not show up..Only the three lines to the right for navigation.

SabaA53
Consulting & Training

same thing happened to me

William_D
Moderator

Hello @DavidW4494 ,

 

The reason your navigation bar is shrinking like that is due to having too many navigation bar links. You'll need to reduce the number of pages available in the navigation bar to make it not auto-shrink. If you need further guidance or insight, please reach out to our Website Builder support.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
William D
Community & Social Media Support
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

Anyone can be a marketer! Visit our Blog & Resources page to brush up on the latest tips and tricks.
SabaA53
Consulting & Training

I'm having the same issue now.  what's weird is i'm using the same site to update two domains at the same time.  one domain has the navigation bar, but the other does not.  ? ? ? ? ?  i don't understand what to do to make it reappear.

what is happening?