We all started somewhere! Share your experience on the Get Advice: Let's Get Started Sweepstakes thread and be entered to win a $100 credit on your Constant Contact account.

Jpeg image not showing up when posting a video.

MargotC701
Occasional Participant

Jpeg image not showing up when posting a video.

This has happened to me before and it was a coding error that the person on the phone helped me fix really easily. I just wish I could remember what he changed. Can any of you help?

3 REPLIES 3
Zoe_H
Employee

Hello @MargotC701,

 

Thank you for reaching out to the Community! The easy fix with this issue is to delete the video block that was inserted and put back a new one. That should allow you to paste the link back and for the thumbnail image to show. 


Zoe H.
Community & Social Media Support

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

You're not alone on your email marketing journey. Connect with a Marketing Advisor to see how they can help you develop the right strategy for your business and get the most out of your Constant Contact experience.
MargotC701
Occasional Participant

It's still not working unfortunately.

Hello @MargotC701,

 

I apologize your video is still not working! Can you try a different link to this video please? 


Zoe H.
Community & Social Media Support

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

You're not alone on your email marketing journey. Connect with a Marketing Advisor to see how they can help you develop the right strategy for your business and get the most out of your Constant Contact experience.