Unable to drag and drop image after applying "Image" (from "Build") to project

SOLVED
Go to solution
JamesM96847
Occasional Participant

Unable to drag and drop image after applying "Image" (from "Build") to project

Unable to drag and drop image into project after applying "Image" (from "Build"). Smaller images work, so is there a size beyond which images don't post? Hope this makes sense. I got the first page to load OK --  It's from an 8.5 X 11 image -- but others of same size don't. Open to suggestions. Thank you! 

1 ACCEPTED SOLUTION
JamesM96847
Occasional Participant

Problem solved. Used new version of image, and it worked fine.

View solution in original post

2 REPLIES 2
JamesM96847
Occasional Participant

Problem solved. Used new version of image, and it worked fine.

View solution in original post

Hello @JamesM96847,

 

Thank you for engaging with the community! It appears that you were able to get this resolved on your own but I wanted to just let you know that we will be here to help if anything else comes up.


I have also found this helpful link that shows you exactly how to prepare your images for upload.

 

I hope this helps!

-Curtis P
Community & Social Media Support

If you find my post helpful, and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

Increase your profitability by integrating your email marketing and social media. Download this guide and learn how you can achieve great results with email marketing and social media combined!