reports not working

SOLVED
Go to solution
HeatherW75
Participant

reports not working

all reports are showing up blank

1 ACCEPTED SOLUTION
William_D
Moderator

Hello @HeatherW75 ,

 

I was able to pull up your report pages just fine, in both the Reporting tab, and on individual campaigns. Does clearing your browser's cache (not the passwords, just the cached images and files) let you through? Or does using your browser's Incognito / Private mode let the pages open up without issue?


William D
Community & Social Media Support

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

Anyone can be a marketer! Visit our Blog & Resources page to brush up on the latest tips and tricks.

View solution in original post

1 REPLY 1
William_D
Moderator

Hello @HeatherW75 ,

 

I was able to pull up your report pages just fine, in both the Reporting tab, and on individual campaigns. Does clearing your browser's cache (not the passwords, just the cached images and files) let you through? Or does using your browser's Incognito / Private mode let the pages open up without issue?


William D
Community & Social Media Support

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

Anyone can be a marketer! Visit our Blog & Resources page to brush up on the latest tips and tricks.

View solution in original post