Reply
Occasional Participant
JillP40
Posts: 5
Registered: ‎12-30-2011
Accepted Solution

why is my code not working in IE8?

I have a site with a form set up. It works great in chrome, not so great in newer versions of IE and mozilla.

http://www.actingintuitive.com/ynotactnow/

 

view source. Any help would be appreciated.

Ryan_D
Posts: 453
Topics: 0
Kudos: 20
Solutions: 21
Registered: ‎06-28-2011

Re: why is my code not working in IE8?

Hey,

 

It looks like its not necessarily a browser issue but a coding issue.  Its doing a Post back to the same URL you visit it from.  It could be something in the CMS or a problem with server side scripting.  If you are using our CCSFG you need to make your action point to a different area.  The lists.php file that it links you to by default would be the action

 

<form id="constant-contact-signup" name="constant-contact-signup" method="post" action="http://www.actingintuitive.com/ynotactnow/">

 should be:

 

<form id="constant-contact-signup" name="constant-contact-signup" method="post" action="http://www.actingintuitive.com/ynotactnow/{ccsfg folder}/lists.php">

 I would look at your outputted form to see where the lists.php file is located.

 

Let me know if this helps.

Ryan Davis
Support Engineer, Constant Contact
Occasional Participant
JillP40
Posts: 5
Registered: ‎12-30-2011

Re: why is my code not working in IE8?

Thank you, I will go and check it right now.

Occasional Participant
JillP40
Posts: 5
Registered: ‎12-30-2011

Re: why is my code not working in IE8?

I was hoping that would work. shucks!

 

When I added this

 

 <form action="http://www.actingintuitive.com/ynotactnow/wp-content/plugins/constant-contact-api/admin/lists.php" method="post" id="constant-contact-signup" name="constant-contact-signup">

 

after I enter username and password it goes to lists.php.

 

try it now. please.

Ryan_D
Posts: 453
Topics: 0
Kudos: 20
Solutions: 21
Registered: ‎06-28-2011

Re: why is my code not working in IE8?

Hey,

 

I see it looked like you were using our CCSFG.  Now that I see your post parameter it looks like you are using a wordpress plugin.  You can use the CCSFG which would have you put the form in the place of that one and it would work with great ease otherwise you would need to contact the developer of that specific plug-in as I am not familiar with the one you are using.

Ryan Davis
Support Engineer, Constant Contact
Occasional Participant
JillP40
Posts: 5
Registered: ‎12-30-2011

Re: why is my code not working in IE8?

[ Edited ]

Ryan,

 

I really appreciate your help. So you are saying I can just download the form generator you linked, create the same three field forms and paste the code that it gives? Or upload the pages it says to upload? I will read the documentation, but just curious.

 

Thanks.

Occasional Participant
JillP40
Posts: 5
Registered: ‎12-30-2011

Re: why is my code not working in IE8?

Ryan,

 

It worked like a charm. Thank you!!!!!!!!!!!