cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Trouble with HTML not displaying after cut and paste

New Member

Trouble with HTML not displaying after cut and paste

I'm having a problem with HTML that was cut and pasted from Dreamweaver. I did a cut and paste on a newsletter and it worked perfectly, but tried to do the same for a press release and the logo at the top, the headline and the subhead will not display, nor will italics in the body copy. Anyone else have this kind of problem with headlines?

2 REPLIES 2
Moderator

Re: Trouble with HTML not displaying after cut and paste

Hi @BobC877

I am sorry to hear this is happening with the code. Is there anything different about the code from the press release? For the logo, is the file hosted online where a URL could access it? If possible, can you email us the code and the name of the email you are working on so we can take a look?

 

Please include a reference to this post in the email.

 

Thanks,

Hannah M.
Community and Social Media Support

If you find my post helpful, and it answers your question, please mark it as an Accepted Solution

Are you on Twitter? Follow me here!
Honored Contributor

Re: Trouble with HTML not displaying after cut and paste

Cutting and pasting from within the editor does not work. Try copy paste delete.
Still need help?
You can post a new message in the Community or find us on Twitter Mon-Fri 8am - 8pm ET. We've got real people waiting to help you out. Click below to start a conversation!