In edit mode issues on web builder, constant refresh of page and losing my cursor

DavidH4810
Regular Participant

Just recently when working in web builder, the page refreshes about every 3-4 seconds.  I need to quickly type information in before it happens, otherwise my cursor is remove and I need to mouse back and start again - quickly.  Is this a glitch that others know about - hopefully Constant Contact?  This happens in Chrome and Firefox browsers.

4 REPLIES 4
DavidH4810
Regular Participant

I'm having this same issue 2/3/2022

 

William_A
Moderator

Hello @DavidH4810 ,

 

I checked in your account, and wasn't experiencing the issue at all in any of my tests, which is indicating to me that it's more of a localized connectivity issue. Please keep in mind that when I say connectivity issues, I'm not necessarily referring to just your internet speed. There are a number of elements that can affect website connectivity and accessibility on an individual basis. The most common culprits are interfering browser extensions, ad/pop-up blockers, VPNs, or other security software that either need to be disabled or have our domains safelisted. You may also want to see if the error is occurring on other devices or networks, or check in Incognito / Private browsing to help narrow down what's causing the issue.

 

If none of those alleviate the issues, or narrow down what's causing the interference, I'd advise reaching out to the Website Builder support team through one of their available support channels.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
William A
Community & Social Media Support
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

Anyone can be a marketer! Visit our Blog & Resources page to brush up on the latest tips and tricks.
DavidH4810
Regular Participant

This is good information to build on.  Thanks William, I will take a look.

DavidH4810
Regular Participant

It's continues to be a problem.  I attempted all the following

1. incognito

2. from Chrome to Firefox

3. ad block disabled

4. different computer

6. iPad

7. iPhone

I'm quite certain it's on the website side of things.  I will reach out to web builder support team.

  • Support Tips

    Reporting Metrics

    "Authenticating your emails is the best way to ensure your emails achieve maximum deliverability. If you have your own domain, setting up self-authentication is especially important! " - Will

    See Article
    Avatar
  • Support Tips

    Call-To-Action Links

    "Target your most engaged contacts by creating a segment. Create a special offer or show your appreciation!" - Caitlin

    See Article
    Avatar
  • Support Tips

    Read Before You Send a Test Email

    "Did you know? You can send unlimited test emails to your verified email address, but only 50 in a 24-hour period to non-verified email addresses." - Nick

    See Article
    Avatar