Multiple issues with creating a marketing email

JaredW748
Rookie
0 Votes

Hi, I am having multiple issues while I create a marketing email. Anything from uploading a new photo, lag time in typing, the "send a test email" option is no longer visible, errors note (see attachment) "Error #400, Bad Request" I start typing then all of a sudden it stops inputting what I am trying to type. I am working on a 3 yr old chromebook with high speed Verizon internet. please email me at with advice.Screenshot 2024-07-05 7.25.33 PM.png 

2 REPLIES 2
Caitlin_M
Administrator
0 Votes

Hi @JaredW748. We can start with some basic troubleshooting to get an initial overview of what's happening:

 

  • Does this happen in multiple browsers?
  • Does this happen in incognito/private mode?
  • Do you use extensions or add-ons?
  • Can you test on multiple networks?
--

Caitlin M.
Community Manager
William_A
Administrator
0 Votes

Hello @JaredW748 ,

 

The devs are reporting that the 400 error issue has been resolved as it was related to a cookie for the email UI. If you're still getting the error, clear your cookies related to Constant Contact, completely exit and re-enter your browser, and it should now be resolved.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
William A
Community & Social Media Support
Updates
Just Getting Started?

We’re here to help you grow. With how-to tutorials, courses, getting-started guides, videos and step-by-step instructions to start and succeed with Constant Contact.

Start Here

73% of SMBs express doubt that their marketing strategy is effective. Does this sound familiar? Read our Small Business Now Report to learn how you can tweak your strategy to see better results.

Go read our article
Upcoming Webinars
Aug 07
Constant Contact Community Walkthrough and Demo
2:00 PM - 3:00 PM EST
Jul 25
Webinar: Master Your Digital Marketing Metrics
2:00 PM - 3:00 PM EST