Reporting page is not loading data

ValerieCVision
Participant

Reporting page is not loading data

Whenever I load the reporting page, data appears for a second, then the page goes blank. What can be done to access this data?
1 REPLY 1
William_D
Moderator

Hello @ValerieCVision ,

 

I checked your account, but all of the reporting pages I looked at were loading properly. Was there a specific email or other campaign type whose reporting wasn't loading, or was it the actual Reporting tab's page?

 

Otherwise, since I couldn't recreate the issue at all, it might be indicating a connectivity error. In that regard, I'd recommend performing some basic connectivity troubleshooting. Please keep in mind that when I say connectivity issues, I'm not necessarily referring to just your internet speed. There are a number of elements that can affect website connectivity and accessibility on an individual basis. 

 

If none of those alleviate the issues, please call our general support number so they can continue troubleshooting with you live. If possible, please have a screenshot of your speed test, including the More Info section, ready for the phone agent.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
William D
Community & Social Media Support
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Did I answer your question? If so, please mark my post as an "Accepted Solution" by clicking the Accept as Solution button in the bottom right hand corner of this post.

Anyone can be a marketer! Visit our Blog & Resources page to brush up on the latest tips and tricks.